Rendőrségi

2014.11.17. 14:02

Késsel fenyegetőzött egy férfi Várpalotán

Eljárás indult a Várpalotai Rendőrkapitányságon egy 59 éves várpalotai illetékességű férfivel szemben, aki 2014. november 16-án késsel a kezében fenyegetőzött.

A 112-es segélyhívó számon kért rendőri segítséget egy 33 éves férfi, mivel 2014. november 16-án 20 óra 30 perc körüli időben egy férfi késsel a kezében hadonászott Várpalotán az egyik emeletes ház előtt. Az eljárás adatai szerint a lépcsőházból kijövő férfi kiabálni kezdett, majd a nála lévő késsel a ház előtt tartózkodók irányába szúró mozdulatot tett. A férfi a kijelentéseivel is többször utalt arra, hogy sérüléseket kíván okozni.

A férfi az egyik járókelő kutyájától megijedt, ezt kihasználva kivették a kést a kezéből. Régi Károly rendőr törzszászlós és Szabó Richárd rendőr őrmester rövid időn belül a helyszínre értek és elfogták a fenyegetőző férfit. A Várpalotai Rendőrkapitányságon az 59 éves T. Gábor ellen súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!