Rendőrségi

2014.04.14. 14:35

Kerékpáros Iskola Kupa Pápán

A Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2014. április 11-én délután tartotta a Kerékpáros Iskola Kupa városi fordulóját.

A Pápai járás valamennyi általános iskolája meghívást kapott a versenyre, amelyen végül hét oktatási intézmény 25 versenyzője mérkőzött meg, kiegészülve a Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság által szervezett „Sulimoped” tanfolyam 10 önként jelentkező diákjával. Valamennyi indulónak KRESZ tesztlapot kellett megoldania, majd az elméletben legeredményesebben teljesítők az ügyességi pályán mutathatták be kerékpáros tudásukat.

Fotó: VMRFK

A fiatalabb korosztály esetében a Magyar Autóklub „Ki a mester két keréken” elnevezésű kerékpáros vetélkedő régiós döntőjére történő tovább jutás volt a cél, míg a „Sulimoped” képzés jelentkezői közül a legeredményesebben teljesítő fiú Veszprém megyét képviselheti a Kerékpáros Iskola Kupa országos fordulóján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!