Rendőrségi

2015.01.29. 15:47

Havazás - Kamionokat mentenek a tűzoltók

Veszprém - Egy nyerges vontató árokba csúszott a főút 5-ös kilométerének közelében. Veszprém megye több pontján elakadt kamionokat kell kimenteni - tudtuk meg a megyei katasztrófavédelemtől.

Kovács Erika

A 72-es főúton Litér térségében több kamion is elakadt, egy nyerges vontató árokba csúszott. Balatonfűzfőről a hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre és folyamatosan dolgoznak a kamionok kimentésén. Hasonló a helyzet a 8-as főúton Herend térségében, ott is több kamion vesztegel. Ezekhez Veszprémből vonultak a hivatásos tűzoltók, a szentgáli elágazásnál több kilométeres a torlódás, már a személyautók sem tudnak folyamatosan haladni. A Pétfürdő és Berhida közötti útszakaszon két kamion akadt el, ezek kimentésére Pétfürdőről a hivatásos egység indult. Vid településnél egy műtrágyát szállító teherkocsi borult árokba, ennek műszaki mentésén a pápai hivatásos tűzoltóegység dolgozik.

A megyei hóhelyzetről szóló cikkünket itt találja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!