Rendőrségi

2015.01.24. 16:29

Kamionok akadtak el a jeges-havas úton

Veszprém - Cseszneknél és Tótvázsonynál akadtak el az úton a kamionok szombaton, akiket a a zirci, valamint a veszprémi és a tótvázsonyi tűzoltók segítettek a továbbhaladásban - tudtuk meg a megyei katasztrófavédelemtől.

Kovács Erika

Emellett Tótvázsonynál, Sümegnél és Kisapátinál, illetve Veszprémnél, a külső körgyűrűnél is egy-egy személygépkocsi sodródott ki az útról és borult árokba, nekik is a tűzoltók segítettek. A mentők tájékoztatása szerint személyi sérüléssel járó baleset Balatonkarattyánál történt. Itt kétszer is balesethez hívták őket, de szerencsére csak az egyiknél történt sérülés, a helyszínen látták el két könnyű sérültet, és nem kellett kórházba szállítani őket. A 8-as számú főúton egy kamion sodródott fának, a balesetben egy személy könnyebben megsérült, őt az ajkai kórházba vitték a mentők. A Magyar Közút nem jelezte, hogy elzárt település lenne megyénkben, az utak járhatóak, hóátfúvásról sem érkezett jelentés. Úgy tudjuk, a tömegközlekedésben sincs fennakadás. A rendőrség arra kéri a közlekedőket, hogy nagyon óvatosan vezessenek az autósok az utakon, mert a hó éjszaka, hajnalban lefagyhat. A meteorológiai előrejelzés szerint nulla Celsius fok alá csökken a hőmérséklet, újabb havazás továbbra is várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!