Rendőrségi

2013.06.05. 08:15

Játék kacsát és kuglibábút loptak a tolvajok a devecseri óvodából

A 18 és 13 éves gyanúsítottak vasárnap törtek be a devecseri óvodába, a körzeti megbízottak a helyszínen fogták el őket.

veol.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján K. Norbert somlójenői lakos és gyermekkorú társa vasárnap 18 óra körül a devecseri óvoda udvarának zárt tároló helyiségéből különböző műanyag gyermekjátékokat tulajdonított el - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A körzeti megbízottak bejelentés alapján érkeztek a helyszínre, és a közelben elfogták a 18 éves gyanúsítottat és társát, majd kihallgatásuk céljából előállították őket a Devecseri Rendőrőrsre.

A rendőrök a tolvajoktól az ellopott gyermekjátékokat – többek között játékautók, gyermekhinta, babakocsi, műanyag vödör és más játékokat – lefoglalták.

K. Norberttel szemben a további büntetőeljárást - jogtalan behatolással szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – az Ajkai Rendőrkapitányság Devecseri Rendőrörs bűnügyi csoportja folytatja le. 13 éves társa – gyermekkor miatt – nem büntethető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!