Rendőrségi

2014.08.18. 11:51

Ittasan vezetett, balesetet okozott, majd elhajtott

Alkohol volt a szervezetében a megalapozott gyanú szerint és nem volt vezetői engedélye sem annak a 20 éves pápai férfinek, aki vasárnap éjjel fél kettő körül Nyárádon személygépkocsival nekiütközött egy parkoló autónak.

Az anyagi kárral járó baleset helyszínéről a sofőr elhajtott ugyan, ám a sértett bejelentését követően Szentpéteri István r. törzsőrmester balesethelyszínelő azonnal a keresésére indult. Az egyenruhás hamarosan a faluban igazoltatta P. Zsoltot, akiről kiderült, hogy ő ütközött neki tolatás közben a várakozó gépkocsi hátuljának. Ráadásul vezetői engedélyt felmutatni nem tudott, mivel azzal nem rendelkezik, és az általa megfújt alkoholszonda is pozitív eredményt jelzett.

A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, továbbá engedély nélküli vezetés és közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértések elkövetése miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti és Igazgatásrendészeti Osztályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!