Rendőrségi

2014.08.27. 14:06

Ittasan vezetett

Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást zárt le a napokban a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

A nyomozás során megállapított adatok szerint egy szórakozóhelyről tartott haza gépkocsijával az a 29 éves bakonybéli nő, akit a Zirci Rendőrőrs járőrei igazoltattak 2014. június 29-én hajnali 4 órakor Zircen a Köztársaság utcában. Mivel az alkalmazott alkohol teszter a járművezetőnél szeszesital fogyasztást jelzett, ezért K. M-t előállították a rendőrségre jegyzőkönyvezett mintavétel céljából. Ez az ittasságát kétséget kizáróan megerősítette. Az ügyben ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!