Rendőrségi

2017.03.22. 21:08

Iskolatársaitól lopott

Pápa – Iskolatársaitól lopott a gyanú szerint egy tizennégy éves pápai fiú, aki február 7-e és március 9-e között három diáktársa mobiltelefonját is eltulajdonította egy pápai általános iskolában – közölte Kucsera Katalin rendőr zászlós, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A tizennégy éves fiú két telefont az osztályteremben hagyott iskolatáskákból vett ki, míg a gyerekek más teremben tartózkodtak, a harmadik készüléket a tornaterem öltözőjéből tulajdonította el a testnevelés órán levő iskolatársától. A több tízezer forint értékű telefonokat pár óra múlva továbbértékesítette. A pápai nyomozók az egyik készüléket egy helyi mobiltelefon-üzletben foglalták le, azt visszaadták a tulajdonosnak. Az adatgyűjtés eredményeként azonosított fiút március 20-án előállították a Pápai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!