Rendőrségi

2015.03.07. 08:11

Ilyen volt a Balatonalmádi Rendőrkapitányság nőnapi akciója

Közlekedésrendészeti fokozott ellenőrzést tartott a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a Nemzetközi Nőnap alkalmából.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság 2015. március 6-án szervezett közlekedésbiztonsági fokozott ellenőrzése során kiemelt figyelmet szentelt a női vezetőknek. Ez persze nem azt jelentette, hogy csak őket állították meg ellenőrzésre, hanem azt, hogy virággal lepték meg a volán mögött ülő hölgyeket. A szabályosan közlekedő vezetők árvácskát kaptak ajándékba.

Az ellenőrzést baleset-megelőzési program színesítette. A napi tapasztalatokból kiindulva, hogy sok anyuka viszi gépkocsival gyermekét az iskolába, az oktatási intézmények környékén a tanítás előtt és befejezésekor jelentek meg a rendőrök. Minden gépkocsit megállítottak a balatonkenesei és balatonalmádi általános iskoláknál. Ellenőrizték az iratokat, a biztonsági öv és gyermekülés használatát, valamint felhívták a figyelmet a „megállás és várakozás” szabályaira. Az akcióban a Balatonalmádi Rendőrkapitányság egyenruhásai mellett a helyi polgárőrök is részt vettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!