Rendőrségi

2014.04.15. 10:49

Fenyegetéssel, erőszakkal vették el a nyugdíját

A rendelkezésre álló adatok szerint fenyegetéssel és erőszakkal vette el több ízben is egy Pápa környékén élő férfinek a nyugdíja nagy részét az a két közeli faluban élő gyanúsított, akiket 2014. április 14-én fogtak el a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett és felesége több éve fogadta be magához a 62 éves S. Gábort, aki ettől kezdve velük élt egy fedél alatt. Három hónapja a férfi és a sértett felesége elköltöztek egy közeli településre. A költözés óta a sértettet minden nyugdíjfizetés napján felkeresték és erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerítették, hogy a kapott pénz nagy részét adja át számukra. Így történt ez 2014. április 14-én a délelőtti órákban is, amikor a Pápai Rendőrkapitányság nyomozói is számítottak a pár érkezésére.

A Pápai Rendőrkapitányság S.G.-t és V.L-nét őrizetbe vette. Ellenük rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!