Rendőrségi

2015.03.22. 11:44

Három és fél évet kapott, amiért erőszakoskodott a lánnyal

Veszprém - Három és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki durván erőszakoskodott egy lánnyal.

Mátételki András

A már többször büntetett H. Sándor 2012. szeptember elején az egyik kenesei szórakozóhelyen találkozott unokatestvérével és annak barátnőjével. Javasolta nekik, hogy előbb a lányt viszi át motoron a közeli üdülőbe, ahol zenés rendezvényt tartottak. Amikor nővel egy kevésbé forgalmas területre ért, mindketten leszálltak a motorról. A következő pillanatban a balatonfőkajári férfi belökte áldozatát a bokrokba, majd többször ököllel az arcába ütött. Amikor egyértelművé tette, hogy mit akar vele csinálni, a sértett kézfején elnyomta az égő cigarettáját. Miközben a 45 éves vádlott kezdte letolni a nadrágját, a lány látszólag beleegyezett az együttlétbe. Amikor felállhatott, azonnal futásnak eredt, s meg sem állt a közeli a boltig, ahol segítséget kért.

A törvényszék helyben hagyta a Veszprémi Járásbíróság döntését: H. Sándort személyi szabadság megsértésének bűntette és testi sértés vétsége miatt három és fél év börtönnel sújtották, illetve egy korábbi, hét hónapi felfüggesztett büntetését utólag kell letöltenie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!