Rendőrségi

2014.11.27. 06:08

Halálos közlekedési baleset történt Balatonalmádi és Balatonfűzfő között (frissítve)

Balatonalmádi, Balatonfűzfő - Egy személy a helyszínen meghalt, amikor betegszállító és teherautó ütközött Balatonalmádi és Balatonfűzfő között, csütörtökön, 5 óra 10 perckor - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

Összeütközött egy kisteherautó és egy betegszállító jármű csütörtök kora reggel Veszprém megyében, a 71-es számú főút Balatonalmádi és Balatonfűzfő közti szakaszán. A balesetben egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. További hat ember könnyű sérülést szenvedett, őket kórházba szállították - közölte a Naplóval a megyei mentőszolgálat.

 

A helyszínre a balatonfűzfői és veszprémi hivatásos tűzoltók vonultak két gépjárműfecskendővel, akik az elhunytat feszítővágó berendezés segítségével emelték ki a roncsból.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a mentési és helyszínelési munkák 8 óra 30 perckor befejeződtek. A forgalom ismét mindkét sávon zavartalanul halad.

Forrás: Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!