Rendőrségi

2015.03.10. 07:52

Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya eljárást folytat közúti baleset okozása vétségének elkövetése miatt.

Az eljárás adatai szerint 2015. február 18-án 6 óra 44 perckor egy ajkai férfi Opel Astra típusú személygépkocsival közlekedett Iszkáz külterületén a 8. számú főútvonal Tüskevár irányából Devecser irányába. Haladása során, a főút 99. kilométerszelvényében az Opel vezetője egy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú jármű előzésbe kezdett. Ennek során áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol fékezés nélkül frontálisan nekiütközött a vele szemben érkező Renault Master típusú tehergépkocsinak. A baleset következtében az Opel vezető férfi a helyszínen életét vesztette, míg a Renault sofőrje nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset során az előzött, ismeretlen rendszámú gépjármű vezetője a helyszínen nem állt meg, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Devecser irányába.

Kérjük mindazon személyek jelentkezését, akik a fent leírt közúti közlekedési baleset bekövetkezését észlelték, annak szemtanúi voltak, avagy bármilyen érdemi információval tudnak szolgálni azon ismeretlen járművezetőről vagy gépjárműről, akinek az előzését hajtotta végre a baleset bekövetkezésekor az Opel személygépkocsi vezetője. A bejelentőket várjuk személyesen, munkaidőben az Ajka Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán vagy hívják telefonon a nap 24 órájában elérhető a 88/500-990-es illetve a 107-es telefonszámot. Névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Címkék#szemtanú

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!