Rendőrségi

2014.09.10. 13:26

Halálos baleset Noszlopnál

Veszprém - Ketten meghaltak abban a balesetben, mely szerdán 14 óra 30 perckor történt Noszlop és Ajka-Bakonygyepes között a 8401-es számú úton.

Kovács Erika

Egy személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a Naplóval.

A balesethez az ajkai hivatásos tűzoltók vonultak ki.

A balesetben a kisteherautó öt utasa közül ketten könnyű sérülést szenvedtek. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, a rendőrség a forgalmat Devecser felé tereli.

Az útlezárás 19 óra 5 perckor véget ért. A baleset körülményeit az Ajkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A megyei mentőszolgálat elmondta: nagy erőkkel, több autóval, rohamkocsival vonultak ki a baleset helyszínére. Az elhunytak negyven és húsz év körüli férfiak, ők utaztak a személyautóban. Őket a tűzoltók szabadították ki a roncsokból. A kisteherautó utasai negyven és ötven éves férfiak, őket könnyebb sérüléssel vitték a mentők az ajkai kórházba.

Információnk szerint a személyautó ment át Noszlop előtt Ajka-Bakonygyepes felől haladva a szemben levő sávba, úgy történt a frontális ütközés. Ebben a járműben halt meg két személy, egy 42 éves dákai férfi, ő vezette a járművet, és egy 18 éves pápai fiatalember, úgy tudjuk apa és fia. Az apa híreink szerint gépjárművezető oktató volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!