Rendőrségi

2014.09.02. 08:05

Gyorsan elköltötte a tévedésből átutalt 700 ezer forintot

Veszprém - Véletlenül utaltak át egy nő bankszámlájára hétszázezer forintot, amit ő elköltött - derül ki a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.

Kovács Erika

Információjuk szerint jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást lezárta a napokban a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Eszerint egy balatonfőkajári lakos ellen indult nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy pénzintézet feljelentése alapján. Az ügyben elrendelt nyomozás adatai szerint a 29 éves nő bankszámlájára tévedésből utaltak át több mint 700.000 forintot, amelyet aztán a számlatulajdonos a felszólítás ellenére sem volt hajlandó visszaadni jogos tulajdonosának. Sz. Katalin amikor megtudta, hogy a nem várt összeget jóváírták folyószámláján, nagy részét készpénzben gyorsan felvette, míg a fennmaradó részt bankkártyájával különböző üzletekben elköltötte. Az ügyben a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!