Rendőrségi

2014.12.01. 21:02

Gyilkosság Döbröntén - Indokolt az orvosi vélemény

Veszprém – Pszichiátriai megfigyelés alatt áll az a férfi, akit a rendőrök vasárnap egy cég döbröntei telephelyén fogtak el. A 29 esztendős férfit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) bűnügyi osztálya őrizetbe vette, ellene emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Kovács Erika

Ez derült ki a VMRFK hétfői, a Napló érdeklődésére adott tájékoztatójából. Közölték: az emberöléssel gyanúsítható férfi eltűnését családja 2014. november 27-én jelentette be a Pápai Rendőrkapitányságon. Ezután az egyenruhások azonnal ellenőrizték Pápán a pályaudvarokat, vendéglátóhelyeket, bevásárlóközpontok környékét, de nem találták meg a férfit. Eltűnése miatt körözést bocsátott ki a rendőrség, ennek keretében több alkalommal és több településen keresték az eltűnt személyt, szolgálati kutyát is bevetettek.

A férfi elfogása óta őrizetben van, emellett pszichiátriai megfigyelés alatt áll. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a gyilkossági esetet. Mint a legtöbb erőszakos bűncselekménynél, itt is elmeorvosi szakértői véleményre van szükség – áll a rendőrségi információban.

A gyilkosságról itt olvashatnak részletesen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!