Rendőrségi

2014.09.22. 11:13

Garázsfeltörés közben érték tetten a tolvajokat

A Várpalotai Rendőrkapitányság járőrei szolgálatuk során két férfit értek tetten, amint egy garázst törtek fel. és onnan különböző értékeket kívántak eltulajdonítani. Később kiderült, hárman voltak az elkövetők.

Molnár József rendőr főtörzsőrmester és Bódis Richárd rendőr törzsőrmester 2014. szeptember 20-án 2 óra után néhány perccel lakossági bejelentést kaptak, hogy Várpalota egyik városrészében lévő garázsoknál gyanús mozgást észleltek.

A járőrök a helyszínre mentek, ahol látták, hogy egy férfi a nyitott garázsajtón át különböző értékeket tesz át egy tehergépkocsiba. A rendőri felszólításra a férfi abbahagyta a pakolást és hamarosan beismerte, a garázsajtót ő feszítette fel, az értékeket eltulajdonítási szándékkal rakodta a járműbe. A 27 éves rédei fiatalember megnevezte azt a társát, aki a rendőröket meglátva a helyszínről elmenekült.

Az időközben megérkező Kakasi Norbert rendőr főtörzszászlós és Reizinger Balázs rendőr főtörzszászlós a további intézkedéseket tettek, aminek eredményeként elfogták a harmadik betörőt is, egy 31 éves rédei férfit. A két férfit őrizetbe vette a Várpalotai Rendőrkapitányság.

Alig 10 óra elteltével a harmadik társuk, a helyszínről elmenekülő szintén 24 éves rédei férfit is elfogták.A Várpalotai Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!