Rendőrségi

2014.11.18. 12:11

Garázdák a sörözőben

Egy pápai sörözőben garázdálkodott két helybeli férfi. Egyiküket a járőrök előállították.

A pápai söröző tulajdonosa 2014. november 16-án 22 óra után értesítette a rendőrséget arról, hogy két férfi nem akarja elhagyni a helyiséget, kiabálnak és veréssel fenyegetőznek. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a 29 éves és a 49 éves férfiakat a vendéglátóhely tulajdonosa zárórakor távozásra szólította fel. A két vendég ezt zokon vette és a tulajdonost valamint a kiszolgáló hölgyet is szidalmazni kezdték, sőt veréssel is megfenyegették őket.

Az egyenruhások közölték a két elkövetővel, hogy ellenük szabálysértési feljelentést tesznek, amit egyikőjük tudomásul vett, viszont idősebb társa újra kiabálni és fenyegetőzni kezdett. Mivel cselekményét többszöri felszólításra sem volt hajlandó abbahagyni, az egyenruhások előállították őt a Pápa Rendőrkapitányságra.

A két férfi ellen garázdaság szabálysértés miatt készült feljelentést a Pápai Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztálya az eljárás lefolytatására illetékes Pápai Járásbírósághoz küldte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!