Rendőrségi

2015.01.29. 14:14

Feloldották a forgalomkorlátozást két útszakaszon

Este 7 órakor a korábban elrendelt útlezárások közül kettőt feloldottak.

Kovács Erika

Forgalomkorlátozásra kell számítani a 8-as számú főúton is, Ajka- Bakonygyepes és Veszprém között is.

Az érintett útszakaszon a 7,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek forgalmát megtiltották - közölte a megyei rendőr-főkapitányság. Az intenzív havazás nehezíti a közlekedést Veszprém megye egyes útjain. A 8-as, 82-es és 83-as főúton korlátozások vannak.

A havazás miatt nehezebb a közlekedés a 8-as főúton, Veszprém, Csatári elágazó és Ajka-Bakonygyepes, a 82-es főúton Veszprém és Veszprémvarsány, valamint a 83-as főúton Városlőd és Pápa települések között. A balesetek és az elakadások elkerülése végett az említett útszakaszokra nem hajthatnak fel a 7,5 tonna megengedett össztömeg feletti járművek.

Kerülni keleti irányba a 8-as főúton Székesfehérvár felé, majd a 81-es főúton Mór irányába lehetséges. Nyugatra a 84-es számú főutat használhatják az érintett tehergépkocsik Sárvár felé.

A rendőrség kéri a többi közlekedőt is, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Frissítés!

19 órakor feloldották a 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművekre vonatkozó korlátozást a 8-as számú úton Veszprém megyében, valamint a 82-es számú úton.

A részletes megyei hóhelyzetről itt olvashat


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!