Rendőrségi

2014.09.11. 11:08

Felhajtott a járdára a tehergépkocsi

Balatonfüredi nő tett bejelentést 2014. szeptember 9-én 13 órakor a helyi rendőrkapitányságra, mivel egy volt ismerőse őt meglátva egy kisteherautóval felhajtott a járdára.

A helyszínre kiérkező Dávid Lajos rendőr főtörzszászlós körzeti megbízott és járőrtársa meghallgatta a bejelentőt, akinek az ijedségen kívül más sérülése nem keletkezett a tőle mintegy fél méterre elhajtó kisteherautótól. A hölgy a vezetőt felismerte és megjegyezte a gépkocsi rendszámtöredékét. Emlékezett arra is, hogy a kocsiban a vezetőn kívül még egy személy tartózkodott.

A körzeti megbízott hamarosan igazoltatta B. Zoltán  44 éves magyar állampolgárt, aki már egy másik gépkocsival közlekedett ekkor.

Feltett kérdésre elmondta, hogy a járdára felhajtásának oka az volt, hogy telefonját kívánta felvenni, később elbambulásra hivatkozott. A vezetőt előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra.

Az eset miatt a Balatonfüredi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!