Rendőrségi

2014.11.21. 11:32

Fél órán belül visszakapta a kerékpárt tulajdonosa

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentéstől számított fél órán belül elfogták azt a 49 éves férfit, aki a gyanú szerint egy veszprémi általános iskola udvaráról tulajdonított el egy értékes kerékpárt.

Egy iskola udvarán hagyott kerékpárját eltűnésétől érkezett bejelentés a rendőrségre 2014. november 19-én az esti órákban. A helyszínre kiérkező Rusz Attila rendőr törzszászlós és Bálint Anett rendőr törzsőrmester az adatfelvételt követően egyből a környék ellenőrzésébe kezdett. Ennek során egy közeli sörözőben az elkövetést követő fél órán belül elfogták - a kétkerekű eltulajdonításával megalapozottan gyanúsítható - B. István úrkúti lakost. A közelben megtalálták az eltulajdonított kerékpárt is, amely így visszakerülhetett jogos tulajdonosához. Az ügyben B. Istvánnal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult meg a nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

Címkék#Veszprém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!