Rendőrségi

2014.07.31. 07:48

Emléktáblát és padot is rongált

Bíróság elé állítási javaslattal zárult egy rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt lefolytatott nyomozás a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

Egy Várpalota környéki településen július 4-én, az éjszakai órákban a parkban lévő emléktáblát és padot ismeretlen tettes megrongálta. A rongálást elkövető személy a téren lévő lebetonozott padot a térkövek közül feltépte, melyet aztán fel is borított, illetve a padnak a fa lécét megrongálta, az emléktáblát darabokra törte. Ezzel több, mint 70 ezer forintos kárt okozott.

A nyomozás során beszerzett információk alapján az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki a várpalotai rendőrök a 19 éves K. Gergőt. A fiatalember ellen a rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt lefolytatott nyomozást a Várpalotai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte. A keletkezett iratokat a nyomozóhatóság a napokban megküldte a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Címkék#rongálás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!