Rendőrségi

2015.04.06. 06:39

Ellopott szörfdeszka, merítő, fűszerek

Több terméket lopott el - a megalapozott gyanú szerint - balatonalmádi üzletekből egy férfi és egy nő.

Az egyik balatonalmádi üzlet tulajdonosa 2014. június 30-án tett bejelentést arról, hogy egy gyerek szörfdeszkát lopott el tőle egy férfi és egy nő. A kiérkező járőr tudomására jutott, hogy onnan a pár a szomszédos üzletbe ment, ahonnan fűszereket vittek el fizetés nélkül.

Az adatgyűjtés során a rendőrök látókörébe került egy Balatonfűzfőn tartózkodó pár. Lakásuk átvizsgálásakor egy új merítő került elő, valamint a férfi beismerte, hogy ellopta a szörfdeszkát. Előállították őket a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásuk során újabb lopásokra derült fény. Néhány nappal korábban - 2014. június 25-én - egy balatonfűzfői horgászboltból akartak elvinni egy széket és egy merítőt, de a tulajdonos észrevette, és visszaszerezte tőlük. A nő később újra ellopta a merítőt. A balatonalmádi körútjuk estéjén pedig chipset loptak egy fűzfői büfénél.

A 33 éves győri N. Ferenc és a 24 éves balatonfűzfői C. Noémi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán. A nyomozás a napokban befejeződött és az ügyiratot vádemelési javaslattal küldték meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!