Rendőrségi

2014.07.24. 10:10

Elkaszinózta munkaadója pénzét

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte a nyomozást annak a 44 éves bándi férfinak az ügyében, aki több mint 800.000 forinttal nem tudott elszámolni munkáltatója felé.

A nyomozás során megállapított adatok szerint B. I. gépkocsivezetőként dolgozott egy gazdasági társaságnál. Munkakörébe tartozott a megrendelt termékek kiszállítása a vevőknek, valamint a vételár helyszíni átvétele és ennek továbbítása a cég pénztárába. Főnöke 2014. június 20-án észlelte, hogy alkalmazottja nem adta le az aznapi bevételt, és elérni sem tudták, hogy kérdőre vonják a késedelem miatt. Végül SMS-t küldtek neki, amire B. I. azt válaszolta, hogy a pénzt Ausztriában egy kaszinóban elköltötte. Megígérte ugyan, hogy a hiányzó összeget rövid időn belül visszafizeti, azonban ennek nem tett eleget. A sértett végül a rendőrséghez fordult segítségért. Az ügyben B. I.-t sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!