Rendőrségi

2015.02.27. 12:57

Elfogták az éttermi fosztogatót

Vádemelési javaslattal zárult annak az 56 éves ajkai nőnek az ügye, aki 2014 augusztusától november végéig több alkalommal egy ajkai étterem előteréből ruházatot és értékeket tulajdonított el.

A nő naponta az étteremből vitte az ebédet és az előtérben meglátta a fogason a kabátot vagy más ruhadarabokat, amiket egy szatyorba tette és hazavitt. Otthon szembesült vele, hogy az eltulajdonított ruhadarabokban iratok, lakáskulcs, mobiltelefon is van. Arra is volt példa, hogy az elvitt mobiltelefon csörgött, és mint jó szándékú megtaláló visszaadta a tulajdonosának.

Az 56 éves asszony kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult, melyet az Ajkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelési javaslattal zárt le. Az ügyben keletkezett iratokat az Ajkai Járási Ügyészség részére küldték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!