Rendőrségi

2014.10.01. 14:15

El akarta ütni a halőrt?

A halőr lábának is nekiment egy férfi, aki engedély nélkül horgászott. Kitért az igazoltatás elől, és gépkocsijával elment a helyszínről - derült ki a Veszprém Megyei Főügyészség tájékoztatójából.

Kovács Erika

Közölték: vádat emelt egy 21 éves férfival szemben a Veszprémi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés bűntette miatt.

A vádirat szerint a férfi és édesapja engedély nélkül horgászott az egyik Veszprém környéki faluban, a Séd-patak partján, amikor a halászati őr igazoltatni akarta őket. A két férfi a felszólításnak nem eleget, és mindketten a vádlott közelben parkoló gépkocsijába ültek. Az őr amiatt, hogy távozásukat megakadályozza, a gépkocsi elé állt, de a vádlott ezzel nem törődött, gázt adott, és elindult a járművel. Az őr, amikor a jármű már a lábát nyomta elugrott a gépkocsi elől. A vádlott  ekkor sem állt meg, elhajtott a sértett mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!