Rendőrségi

2014.07.23. 13:27

El akarta ütni a halőrt

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki a Séd patak sólyi szakaszán akarta elütni az intézkedő halőrt.

Kovács Erika

A nyomozás adatai szerint a 31 éves F. Zoltán veszprémi lakos engedély nélkül horgászott a Séd patak sólyi szakaszán 2014. július 4-én 14 óra 30 perc körüli időben. Tevékenységét észlelte egy közelben tartózkodó halőr, aki ellenőrzés akarta vonni és ezért iratainak átadására szólította fel. A horgász ennek nem tett eleget, hanem a gépkocsijába beszállt és el akart hajtani a helyszínről. A halőr, hogy ezt megakadályozza az autó elé állt. F. Zoltán azonban ezt figyelmen kívül hagyva gázt adott, és a halőr csak a kocsi elől történő gyors elugrással kerülhette el a sérülést.

Az ügyben a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Zoltán ellen a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!