Rendőrségi

2014.11.19. 20:01

Együtt a közbiztonságért

Veszprém - A közbiztonság jegyében együttműködési megállapodást írtak alá rendőrök, polgármesterek és polgárőrök a Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum utóbbi ülésén a Veszprémi Járási Hivatalban, a minap.

Kovács Erika

Vadlek Krisztina, a járási hivatal vezetője megnyitó előadásában többek között beszélt azokról a változásokról, amelyek hivatalát érintik.

Miklósi György, a Veszprémi Rendőrkapitányság (VRK) körzeti megbízotti alosztályvezetője a bűnmegelőzést, Horváth András, a VRK körzeti megbízottja a rendőrök 24 órás közterületi jelenlétének előnyeit emelte ki tájékoztatójában.

A fórumon Ipsits Csaba veszprémi rendőrkapitány, valamint Köbli Miklós Hajmáskér és Steigervald Zsolt Bánd polgármestere, illetőleg a két településen működő polgárőrségek vezetői, Horváth Attila és Hajdár József együttműködési megállapodást írták alá az őket érintő biztonsági feladatokról. Töreki Sándor megyei rendőrfőkapitány zárszavában köszönettel beszélt a fórum munkájáról, eredményeiről.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!