Rendőrségi

2015.03.06. 12:39

Egy liter borra cserélték a trombitát

Veszprém - Az interneten kínált eladásra lopott trombitát egy veszprémi férfi - tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányságtól.

Kovács Erika

Egy zenekar trombitása tett feljelentést a rendőrségen, hogy 2014. október 24-én késő este, egy veszprémi park padján felejtett értékes hangszerét már nem találta ott meg, amikor visszament érte. A nyomozáson kiderült, a trombitát ismeretlen személyek vették magukhoz a parkban, majd azt egy liter bor ellenében átadták a 22 éves Ny. Roland veszprémi lakosnak.

Ny. Roland a hangszert egy bizományi boltba vitte be, ahol jóval a piaci ár értékesítette Cs. Zsoltnak. A kereskedő ezután az interneten is meghirdette az olcsón vett árut, ami alapján a nyomozók eljutottak hozzá. A zeneszerszámot megtalálták nála, majd visszaadták tulajdonosának. Az ügyben a veszprémi Ny. Roland és Cs. Zsolt ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!