Rendőrségi

2014.08.29. 05:37

Egy kölcsönadott lábos miatt robbant ki verekedés

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított eljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság Bűnügyi Csoportja 2014. április elején három sümegi férfi ellen.

Molnár Zoltán rendőr főtörzszászlós körzeti megbízott és járőrtársai 2014. április 1-jén vonultak ki egy sümegi élelmiszerüzlet elé, mivel bejelentés érkezett, hogy több személy összeverekedett. A társaság felé közeledő rendőrautó láttán azonnal abbamaradt a dulakodás.

Meghallgatásuk során és a tanúk elmondása alapján megállapítást nyert, hogy a 28 éves Sümegen élő S. K. az úttest túloldalán meglátva ismerősét átkiabált, hogy hozza vissza a kölcsönadott lábosát. Erre N. S. átszaladt hozzá, megmarkolta a nyakát és egy fához szorította. Ekkor siettek a segítségére barátai és torkollott verekedésbe a kölcsönadott lábos miatti nézeteltérés.

A 28 éves S. K.-t, a 20 éves K. I.-t és a 39 éves N. S. ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Sümegi Rendőrőrs Bűnügyi Csoportja a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tapolcai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!