Rendőrségi

2014.11.24. 13:48

Egy 77 éves besurranó tolvaj tettenérése

Vádemelés kezdeményezésével zárult annak a 77 éves zalaegerszegi nőnek az ügyében folytatott nyomozás, aki egy balatonedericsi családi ház melléképületéből próbált meg kerámiatárgyakat eltulajdonítani, azonban az ingatlan tulajdonosa tetten érte.

A sértett 2014. október 29-én 8 óra körül értesítette a rendőrséget, arról, hogy egy idős nő engedély nélkül sétált be a családi házukhoz tartozó melléképületbe és onnan feltehetően lopni akart. Bognár Zsolt r. törzsőrmester körzeti megbízott a helyszínen igazoltatta az asszonyt. A 77 éves zalaegerszegi nő eleinte azt állította, hogy vasat gyűjt, de a további kérdésekre összefüggéstelenül válaszolt. Előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként történő kihallgatása során beismerte, azzal a céllal ment be a kis épületbe, hogy az ott található kerámiatermékeket és koszorúkötéshez szükséges kellékeket eltulajdonítsa. T. Mária ellen lopás vétségének kísérlete miatt büntetőeljárás indult, melyet a napokban a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárt le, s az ügyben keletkezett iratokat a Tapolcai Járási Ügyészségnek továbbította.


Fotó: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!