Rendőrségi

2014.09.15. 08:59

Dühében beütötte az autó szélvédőjét

A napokban zárult le egy garázdaság vétsége megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

Rendőri feljelentés alapján indult eljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon a 39 éves kiskunhalasi illetékességű A. Zoltán ellen, aki még 2014. január harmadikán, délelőtt fél tizenegy óra körüli időben megállásra kényszerített egy személygépkocsit Várpalota külterületén, a 8-as számú főúton. Az eljárás adatai szerint a férfi az általa vezetett tehergépkocsival és a hozzá kapcsolt járműszerelvénnyel közlekedve megelőzte az elé kikanyarodó személygépkocsit, mivel egy közlekedési szituációból adódó, általa sérelmezett nézeteltérést akart tisztázni.

A személygépkocsi 64 éves várpalotai illetékességű vezetője látta, hogy a tehergépjármű vezetője feldúlt állapotban közeledik az autója felé, így jobbnak látta, ha az autóból nem száll ki, és az ablakot is csak résnyire húzza le. A 39 éves férfi és a személygépkocsi vezetője először szóváltásba keveredett egymással, majd a férfi beleütött a személygépkocsi vezető felöli oldalának első ablaküvegébe, miközben a férfi az autóban ült. Az ütés hatására az ablaküveg betört, melytől nemcsak megijedt, de személyi sérüléseket is szenvedett a férfi és utasa. Az eljárás során keletkezett iratokat a Várpalotai Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal a Veszprémi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!