Rendőrségi

2014.09.17. 13:39

Buszon lopta meg az idős bácsit

Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás egy 28 éves tapolcai nő ügyében, aki 2014 májusában egy távolsági járaton tulajdonított el egy autóstáskát.

A sértett 2014. május 12-én tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki a Tapolca és Nagykanizsa közötti útszakaszon közlekedő buszon ellopta az autóstáskáját a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt. Elmondása szerint aznap délben felhívták őt a tapolcai postahivataltól, hogy valaki bevitt nekik egy nylon táskát, amiben megtalálták az iratait, üres pénztárcáját és a szemüvegét.

Az adatgyűjtések és a tanúk elmondása alapján a 28 éves tapolcai F. Mária került a rendőrség látókörébe, aki gyanúsítottként történő kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult. Az ügyben folytatott nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelés kezdeményezésével fejezte be és az iratokat a Tapolcai Járási Ügyészségnek továbbította.

Címkék#tolvaj#busz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!