Rendőrségi

2014.11.22. 08:50

Bolti tolvajt fogtak - Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

A soproni férfi egy pápai áruházból próbált meg több mint százezer forint értékben ellopni műszaki cikkeket.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 1 személyi sérüléssel és 3 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Közúti baleset következtében összesen 1 fő szenvedett sérülést. Az egyenruhások 7 főt állítottak elő, 5 főt fogtak el és 1 főt vettek őrizetbe bűncselekmény, illetve szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Rablás kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás 2014. november 21-én az ellen a 31 éves soproni férfi ellen, aki egy pápai áruházból próbált meg több mint százezer forint értékben eltulajdonítani műszaki cikkeket. N. Szabolcs csomagját a biztonsági őr ellenőrizni akarta, azonban a férfi ellenállást tanúsított. A dulakodás következtében a biztonsági őr megsérült. A soproni férfit a Pápai Rendőrkapitányság egyenruhásai elfogták, előállították, őrizetbe vették és büntetőeljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!