Rendőrségi

2014.10.26. 08:43

Bolti tolvaj és ittas sofőrök - Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

Tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás a veszprémi K. Csaba ellen, aki az egyik ajkai nagyáruházból kísérelt meg konzerveket ellopni. A férfit 2014. október 25-én 16 óra körüli időben előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési feljelentés készült ellene.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányságra állították elő azt a személygépkocsival közlekedő kölkedi férfit, akit 2014. október 25-én 23 óra 30 perckor igazoltattak a Honvéd utcában. Az alkoholszondás ellenőrzés eredménye alapján a B. Zoltán ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Nagypirit és Kispirit közti útszakaszon állítottak meg a rendőr járőrök 2014. október 26-án hajnali 2 óra körüli időben egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. K. Péter adorjánházai lakosnál az alkoholszondás ellenőrzés alapján járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás az Ajkai Rendőrkapitányságon.

Veszprémben az egyik szórakozóhely előtti útszakaszon észlelték a rendőr járőrök 2014. október 26-án 2 óra 42 perckor, hogy egy férfi az általa vezetett személygépkocsiból dobozos sörrel a kezében szállt ki, amelybe éppen bele is ivott. A férfi - miután a rendőrautó elhaladt mellette - azonnal visszaszállt a kocsijába és elindult, de a járőrök Buhim utcán megállították és igazoltatták. Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, a férfit előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!