Rendőrségi

2015.03.03. 09:37

Betörte adósa gépkocsijának üvegét

Betörte ismerőse gépkocsijának ablaküvegét az a 32 éves sümegi férfi, aki tartozását szerette volna behajtani, ám ez nem sikerült.

A sértett 2015. február 25-én tett bejelentést a rendőrségre, hogy 13 óra körül megjelent családi házuk kapujában K. T. sümegi lakos, hogy tartózását követelje. Mivel a váratlan látogató folyamatosan szitkozódott, először nem merték beengedni, azonban a bejelentő egyik rokona mégis csak ajtót nyitott és közölte vele, hogy unokaöccse nincs otthon. A férfi erre olyan haragra gerjedt, hogy felvett a földről egy nagyobb méretű aszfaltdarabot, majd a ház előtt parkoló személygépkocsi hátsó ajtajának üvegét bedobta.

A bejelentést követően Bakos Balázs r. törzsőrmester és Nyers Gábor r. törzsőrmester felkeresték a gyanúsított lakását, azonban csak az élettársát találták otthon. Pár órával később K. T. megjelent a Sümegi Rendőrőrs épületében. Gyanúsítottként történő kihallgatásakor elismerte tettét az ellene rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárásban. Az ügyben folytatott nyomozást a Sümegi Rendőrőrs Nyomozó Csoportja vádemelés kezdeményezésével fejezte be és az iratokat a Tapolcai járási Ügyészségnek továbbította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!