Rendőrségi

2014.07.16. 14:28

Becsületes megtaláló Balatonalmádi-Káptalanfüreden

Két napon belül visszakapta a nagy értékű kerékpárját az édesanya.

Egy budapesti lakos 2014. július 13-án este bejelentette a rendőrsére, hogy a káptalanfüredi strand bejáratánál egy gazdátlan, nagy értékű kerékpárt talált. A kiérkező járőrnek a becsületes megtaláló elmondta, hogy a strandon látott egy kerékpárt, ami nem volt lelakatolva a tartóba, azt szabadon el lehetett volna vinni. de a környéken senki nem tartózkodott. A bejelentő szerette volna, hogy visszakerüljön a jogos tulajdonosához, ezért tett bejelentést a rendőrségen.

Fotó: VMRFK

Két nappal később a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletesétől telefon érdeklődtek egy elveszett kerékpárról. Az adatok, az azonosításra alkalmas jellegzetességek egyeztetése után kiderült, hogy a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra beszállított kerékpár tulajdonosa jelentkezett. Az értékes „katicás kerékpár” még aznap visszakerült jogos tulajdonosához, egy édesanyához, aki kislányával szokott bringázni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!