Rendőrségi

2015.03.02. 18:57

Barátnőjével veszekedett, majd az intézkedő rendőrökkel is ellenkezett a dühöngő férfi

Veszprém - Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoz egy férfi ellen a Veszprémi Nyomozó Ügyészség.

Kovács Erika

A férfi 2015. február 18-án, Zircen a rendőri intézkedésnek ellenszegült, és még a rendőrök gépkocsijában is kárt okozott - közölte Gulyás Ildikó, a a Veszprém Megyei Főügyészség szóvivője.

A rendőri intézkedésre a férfi és barátnője közötti összetűzés miatt volt szükség, amelynek a helyszínre érkező rendőrök véget vetettek. A párt különválasztották, majd a lányt a rendőrök autójukba ültették, hogy meghallgassák. A férfi erre kiabálva a szolgálati gépkocsihoz ment, kinyitotta az ajtaját, és hogy onnan kihúzza a lányt, a ruhájánál fogva rángatni kezdte. A két járőr ekkor felszólította, hogy lépjen el az autótól, de a férfi ezt nem tette meg. A rendőrök ekkor megragadták, de ekkor sem hagyott fel az ellenállással, és a rendőrautó kilincsét is letörte. Az ügyben a nyomozó ügyészség egy hónapra a férfi előzetes letartóztatását indítványozta, amelynek a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója helyt adott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!