Rendőrségi

2014.12.18. 08:54

Baleset részesét, szemtanúit keresik Ajkán

Egy személygépkocsi (feltehetően terepjáró) vezetőjét keresik Ajkán, illetve várják azok jelentkezését, akik a Petőfi utcában 2014. december 12-én 15 óra 26 perc körüli időben bekövetkezett hármas ütközés szemtanúi voltak.

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya eljárást folytat ittas járművezetés vétségének elkövetése megalapozott gyanúja miatt. Egy férfi Opel Meriva típusú gépjárművével közlekedett Ajkán, a Petőfi utcában 2014. december 12-én 15 óra 26 perc körüli időben. Haladása során későn észlelte a Petőfi utca 9. szám előtti gyalogátkelőhely térségében forgalmi okból álló Alfa Romeo típusú gépjárművet, ezáltal a személygépkocsi hátuljának ütközött, melynek hatására az Alfa Romeo személygépkocsi az előtte szintén álló helyzetben lévő, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú jármű hátuljának csapódott.

Az ismeretlen típusú és hatósági jelzésű gépjármű - egy tanú elmondás szerint - egy terepjáró volt, vezetője feltehetőleg az ütközést nem észlelte, mivel a balesetet követően a helyszínt elhagyta. Kérjük az ismeretlen terepjáró gépjármű vezetőjének, illetve mindazon személyek jelentkezését, akik a fent leírt közúti közlekedési baleset bekövetkezését észlelték, szemtanúi voltak, avagy bármilyen érdemi információval tudnak szolgálni az üggyel kapcsolatban. A bejelentők jelentkezhetnek személyesen, munkaidőben az Ajka Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán vagy hívják telefonon a nap 24 órájában elérhető a 88/500-990-es illetve a 107-es telefonszámot.

Névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!