Rendőrségi

2015.03.31. 13:38

Baleset a 82-es főúton a rédei elágazónál (fotókkal és videóval frissítve)

A 82-es főúton a rédei elágazónál Bakonyszentkirály és Veszprémvarsány között baleset történt

Kovács Erika

Egy férfi szenvedett súlyos, életveszélyes sérülést, amikor Opel típusú személygépkocsijával szalagkorlátnak ütközött eddig ismeretlen okok miatt - tudtuk meg a rendőrségtől. A helyszínelés félpályás útzár mellett történik.

19:20 Egy szolgálaton kívüli győri közlekedési járőr mentette meg az életét annak az 55 éves győrújfalui lakosnak, aki 2015. március 31-én 15 óra 11 perckor a 82-es számú főút 37-es kilométerszelvényében balesetet szenvedett.

A férfi Veszprém irányából haladt Opel típusú gépkocsijával Győr irányába, amikor az érintett útszakaszon ezidáig tisztázatlan okból az útmenti szalagkorlátnak csapódott. A balesetet egy arra közlekedő szolgálaton kívüli járőr észlelte elsőként, aki azonnal segítséget nyújtott. A rendőrnő a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig a férfit nyugtatta továbbá a testéhez feszült biztonsági övét elvágta, feltehetően ezzel mentve meg az életét. A férfit súlyos életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította a kórházba.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés az érintett útszakaszon befejeződött a forgalom újra zavartalanul halad.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság


Egy életveszélyes sérültet szállítanak a győri kórházba mentőhelikopterrel

Fotók: Kiss Milán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!