Rendőrségi

2014.09.10. 14:43

Anglia helyett a szekrényben rejtőzködött

Veszprém - A ruhásszekrényben talált rá a helyi körzeti megbízott arra a bakonytamási férfire, akinek már 2014 áprilisában kellett volna bevonulni a büntetés-végrehajtási intézetbe - közölte a Naplóval a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

A 32 éves férfi ellen a Veszprémi Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel szabadságvesztés büntetésének letöltését az előírt időpontban nem kezdte meg. Szabó Péter törzszászlós, körzeti megbízott többször kereste a férfit lakóhelyén, de a hozzátartozói mindig azt állították, hogy Angliában dolgozik. A rendőr ebbe nem nyugodott bele, ezért 2014. szeptember 6-án éjjel ismét megjelent a körözött lakcímén. Nyomozótársával átvizsgálták a házat, majd hamarosan az egyik szoba szekrényében rátaláltak a ruhák alatt megbújó férfire. A körözött személyt elfogták, majd előállítása után az egyik büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!