Rendőrségi

2014.07.25. 09:33

Akkumulátorokat kért kölcsön nem létező traktorjához

Üzletszerűen elkövetett csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 38 éves balatonboglári férfi ellen.

A nyomozást a napokban vádemelés kezdeményezésével fejezték be. F. Szilárd 2013 nyarának végéig több járművekkel foglakozó vállalkozót, illetve kereskedést keresett fel egy előre kitalált történettel. Előadta, hogy traktorjának tankját az éjszaka folyamán kiszúrták, melyet ugyan sikerült meghegeszteni, azonban az akkumulátor közben lemerült és szüksége lenne egyre.

Minden esetben megígérte, hogy hamarosan visszaszolgáltatja a kölcsönkért akkumulátorokat, ám azokat senkinek nem vitte vissza. A férfi ellen üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, amely a napokban zárult le. Az ügyben keletkezett iratokat a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal továbbította a Tapolcai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!