Rendőrségi

2014.07.22. 14:27

A síneken hagyta motorját, majd elment egy horgásztanyára

A vasúti síneken próbált átkelni Balatonkenesén egy budapesti férfi a motorjával, de az eldőlt, a vonat megérkezett és vitte a síneken hagyott járművet - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

A Tapolca és Záhony között, menetrend szerint közlekedő gyorsvonat mintegy másfél kilométeren keresztül tolt egy motort maga előtt 2014. július 21-én 15 óra után, míg a balatonkenesei állomáson megállt. A rendőrök a rendszám alapján megtalálták a motor tulajdonosát, Ny. Sándor 63 esztendős budapesti lakost, akit egy balatonkenesei horgásztanyán találtak meg a balatonalmádi rendőrök.

Meghallgatásakor a férfi elmondta, hogy a nyílt vasúti pályán akart átkelni járművével, amikor a motor eldőlt. Próbálta felállítani a járművet, de közben észlelte, hogy Balatonkenese irányából vonat közeledik, ezért a motort a síneken hagyva elment a helyszínről. A Balatonalmádi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a motor tulajdonosával szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!