Rendőrségi

2014.09.17. 09:09

A baleset után kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a nyomozást egy kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított bűnügyben.

A nyomozás során megállapított adatok szerint egy 22 éves és egy 21 éves bakonycsernyei fiatalember szenvedett közúti közlekedési balesetet 2013. december 7-én a hajnali órákban Csetény belterületén. A balesetet követő intézkedés során az általuk használt járműben kábítószergyanús növényi anyagmaradványt találtak a rendőrök, amelyet lefoglaltak. Az eljárás során kirendelt igazságügyi vegyész szakértő véleménye alapján a lefoglalt anyag, a hatályos jogszabályok alapján kábítószernek minősül, ezért a két fiatalt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!