Rendőrségi

2015.01.22. 09:47

A 8-as úton gyalogolt a forgalommal szemben

Pápai rendőrök gondoskodtak annak az idős férfinek a biztonságáról, aki szerdán a 8-as számú főút belső forgalmi sávjában gyalogolt a forgalommal szemben.

A Pápai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának két egyenruhása, Bóka Péter és Györkös Anita rendőr főtörzsőrmesterek szerdán kora délután szolgálati gépkocsival közlekedtek Veszprém irányából a 8-as számú főúton. Márkó közelében, a belső sávban haladva arra figyeltek fel, hogy velük szemben egy idős férfi sétál.

Azonnal megálltak, majd a zavartan viselkedő, összefüggéstelenül beszélő bácsit biztonsági intézkedés keretében a közeli autóspihenőbe szállították. Felvették a kapcsolatot a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányító Központjának ügyeletesével, aki rövid időn belül megállapította, hogy a 68 éves Papkeszin élő férfi gondozás alatt áll. A rendőrök értesítették gondozóját, aki hazavitte őt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!