Rendőrségi

2013.11.18. 10:46

Fatolvajok, balesetek - rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Herend - Fatolvajt ért tetten Herenden a Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 1 könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, továbbá 2 olyan balesethez vonultak ki, amelyek sérülés nélkül végződtek.

Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kollégáink 2 főt állítottak elő, valamint az ellene kiadott elfogatóparancs alapján 1 főt fogtak el, szabálysértés elkövetése miatt pedig 1 személlyel szemben intézkedtek.

Az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai 2013. november 15-én a délutáni órákban tartózkodási címén fogták el, majd vették őrizetbe a 19 éves K. Márk ajkai lakost, aki ellen az Ajkai Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, Knofloch János r. főtörzsőrmester 2013. november 17-én 17 órakor lakóháza mellett leállított járművében igazoltatta N. Sándor 20 éves herendi lakost, mivel észlelte, hogy a férfi méterbe vágott tűzifát szállít a gépkocsi hátsó ülésén. Az ellenőrzés során kiderült, hogy nem csupán a hátsó ülést, hanem az autó csomagtartóját is megrakta a gyanúsított az engedély nélkül kivágott fával. N. Sándor elismerte, hogy a fát a 8-as számú főút 68-69-es kilométer szelvénye környékén, az út melletti erdőből vágta ki hozzátartozói segítségével. Megállapítást nyert továbbá, hogy a férfi egy héttel korábban egy Szentgál határában lévő erdőterületről, az ott kitermelt, rakatba vágott faanyagból is tulajdonított el tűzifának valót, melyet garázsában, illetve a garázs mellett helyezett el.  A körzeti megbízott N. Sándort a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállította, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!