Rendőrségi

2011.10.06. 15:44

Tetten érték a kerékpártolvajt

Balatonakarattya - Egy férfi és egy női vázas biciklit lakatolt a strand kerítéséhez egy házaspár.

Napló Online

Még negyedórát sem töltöttek el a strandon, amikor hazaindultak, és tapasztalták, hogy eltűntek a kerékpárok. Értesítették a Balatonalmádi Rendőrkapitányságot. A kiérkező rendőrök átvizsgálták a környéket, majd a közeli bokros területen megtalálták az útról nem látható helyre eldugott kétkerekű járműveket.

Ekkor rejtett figyelő szolgálatot szerveztek. Délután többször elhajtott előttük egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi, egyik alkalommal meg is állt, leellenőrizte megvannak-e még a szerzemények. Csak éjfél előtt tért újra vissza, majd a férfi vázas kerékpárral eltekert egy nyaraló udvarára.
Itt a lopott biciklit egy sövény takarásában helyezte el. Mindezt azonban a figyelőszolgálatban résztvevő rendőrök folyamatosan figyelemmel kísérték és elfogták a 36 éves, tárnoki férfit. 

Két rendbeli, dolog elleni erőszakkal, kisebb értékre elkövetett lopás bűntettének elkövetése miatt indult vele szemben eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!