• cikk kép
  Nászajándékba szánták a falrjazot

  Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon a 26 éves H. G. és a 31 éves N. P. veszprémi lakosok ellen, akik az ösküi vasúti aluljáró pilléreire graffitit festettek.

 • cikk kép
  Lopni akart, de megijedt és elfutott

  Kerékpárt próbált lopni egy családi ház udvaráról egy férfi Tihanyban, de a tulajdonos észrevette, a férfi megijedt, és szállásáig futott - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

 • Közvetítői eljárást javasolnak

  Egy nyáron történt közlekedési baleset ügyében közvetítői eljárás javaslatával zárult a vizsgálat - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

 • cikk kép
  Vádemelés emberölés kísérlete miatt: otthonában késelte meg az idős férfit

  Nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Veszprém Megyei Főügyészség azzal a 38 éves férfival szemben, aki 2014 januárjában Veszprémben, több késszúrással sebesített meg egy egyedül élő, idős férfit, hogy értékeit megszerezze - közölte a Naplóval a megyei főügyészség.

 • cikk kép
  Az Utcazene Fesztiválon verekedett, keresi a rendőrség

  Testi sértés bűntett elkövetőjét keresi a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Az eset a veszprémi Utcazene Fesztiválon történt idén júliusban - közölte a Naplóval a megyei rendőr-főkapitányság.

 • cikk kép
  Eljárás baleset okozása miatt: Egyik autó megpördült, a másik az árokba csúszott

  Közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás egy 36 éves lesencetomaji férfi ellen. A baleset vizsgálatát a Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a napokban fejezte be és a férfi ellen vádemelést kezdeményezett.

 • cikk kép
  Segítsen! Eltűnt egy 14 éves fiatal lány Lentiből (fotóval)

  Lenti - A gyerek a lakásotthonból szökött meg még 2014. június 19-én.

 • cikk kép
  Több a rendőr Ajkán

  Sokaknak feltűnt, hogy az utóbbi hónapokban nagyobb a rendőri jelenlét a közterületeken. Az egyenruhások júniustól megerősített szolgálatot látnak el – tájékoztatta lapunkat Loránd György rendőr alezredes, az Ajkai Rendőrkapitányság rendészeti osztályvezetője, kapitányságvezető-helyettes.

 • cikk kép
  Felhajtott a járdára a tehergépkocsi

  Balatonfüredi nő tett bejelentést 2014. szeptember 9-én 13 órakor a helyi rendőrkapitányságra, mivel egy volt ismerőse őt meglátva egy kisteherautóval felhajtott a járdára.

 • cikk kép
  Ruhákat próbáltak lopni egy veszprémi üzletből

  A Veszprémi Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás három zalaegerszegi lakos ellen.

 • cikk kép
  Késsel fenyegetőzött egy férfi a vonaton

  Szabadbattyánban utastársait fenyegető férfit fogtak el a rendőrök.

 • cikk kép
  Anglia helyett a szekrényben rejtőzködött

  Veszprém - A ruhásszekrényben talált rá a helyi körzeti megbízott arra a bakonytamási férfire, akinek már 2014 áprilisában kellett volna bevonulni a büntetés-végrehajtási intézetbe - közölte a Naplóval a megyei rendőr-főkapitányság.

Magazinok