• cikk kép
  Ilyen a főhadnagy élete

  Veszprém -– Ezerfelé kell figyelni egész nap, feszített a figyelem folyamatosan. Azonnal dönteni kell, hibázni nem lehet. Emberéletekről van szó.

 • cikk kép
  Rendőrök kísérik az iskolakerülőket

  Devecser - Újra iskolakerülés elleni akciót szervezett a rendőrség a polgárőrség közreműködésével.

 • cikk kép
  Felelőtlenül a halálba - vér és roncsok az utakon

  Veszprém - Kilenc halálos balesetet mutatott be Pintér József főtörzszászlós és Jakab Zoltán főtörzsőrmester, a Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelői a tanulságok megbeszélése céljából szerdán, a Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola, és Kollégiumban. A diákok döbbent csendben nézték a filmet, majd elmondták, innentől kezdve jobban figyelnek a biztonságos közlekedésre.

 • cikk kép
  Fának ütközött az autó

  A mentőszolgálat arról tájékoztatta a Naplót, hogy szerdán délelőtt Várpalotán egy személygképkocsi fának ütközött.

 • cikk kép
  Leégett egy gazdasági épület Nemesvámoson – gázpalackokat hoztak ki a lángokból

  Veszprém - Több tízmilliós kár keletkezett az elsődleges becslések szerint szerdán este, amikor eddig ismeretlen okból meggyulladt és teljesen leégett a hatszáz négyzetméteres, kétszintes, gazdasági épület Nemesvámoson, az iparterületen ahol asztalos üzem, raktár, valamint irodák működtek.

 • cikk kép
  Kerékpárost gázoltak Pécselynél

  Veszprém - Elgázolt egy kerékpárost egy személygépkocsi, szerdán délután a Tótvázsony és Pécsely közötti útszakaszon - tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányságnál.

 • cikk kép
  Nyomkövetővel a lábán tört be egy házi őrizetes férfi

  Nyomkövetővel a lábán tört be egy budapesti lakásba egy házi őrizetben lévő méhteleki férfi, akinek az elfogását a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központjának ügyeletese szervezte meg Nyíregyházáról - közölték szerdán a rendőrség honlapján.

 • cikk kép
  Éjszaka törtek áldozatukra

  Zalaegerszeg - Éjszaka törtek áldozatukra azok a rablók, akiket szerdán ítélt fegyházbüntetésre az egerszegi járásbíróságon dr. Aradi Krisztina büntetőtanácsa.

 • cikk kép
  Kiskutyák a csomagtartóban borzalmas körülmények között - fotókkal

  Letenye - Összesen 21 kölyökkutyát találtak a letenyei rendőrök a minap egy német rendszámú autó csomagtartójában. A kis állatokat borzalmas körülmények között szállították. A 60 éves német férfi ellen állatkínzás miatt indult eljárás.

 • cikk kép
  Furgonba rejtették az 5000 doboz adójegy nélküli cigarettát - fotók, videó

  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az M7 autópályán egy olasz rendszámú furgonban 5000 doboz adójegy nélküli cigarettára bukkantak, amelyet a járművel együtt a helyszínen lefoglaltak.

 • cikk kép
  Betörés Celldömölkön - Rendőrkézen a tolvajok

  A bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a celldömölki körzeti megbízottak azt két helyi és egy pápai lakost, akik betörtek egy celldömölki lakásba és onnan különböző fémtárgyakat vittek el 2015. március 24-én.

 • cikk kép
  Megöltek egy férfit a Józsefvárosban, elfogták a gyanúsítottat

  Leszúrtak egy 42 éves férfit hétfő este a főváros VIII. kerületében, a rendőrök elfogták a gyanúsítottat, aki ellen emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

 • cikk kép
  Nem adta meg a kölcsönt, nem fizette a lakbért - Vádemelés a csaló 62 éves nővel szemben

  A Veszprémi Járási Ügyészség többrendbeli csalás bűntette és sikkasztás vétsége miatt emelt vádat egy 62 éves nővel szemben, aki a 2010. év elejétől az egyik Balaton-parti településen számos sértett pénzét csalta ki, de előfordult, hogy fizetési szándék nélkül kötött lakásbérleti szerződést, s halmozott fel jelentős tartozást, vagy éppen a sértettek által rábízott pénzt élte fel.

 • cikk kép
  Motoros ütközött személyautóval

  Veszprém - A Szentkirályszabadja felől Veszprém felé tartó a motorkerékpáros áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a szemből érkező személyautóval hétfőn este – közölte Frankó Marianna, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

 • cikk kép
  Lakóház égett Zalagyömörőn

  Teljes terjedelmében égett egy lakóház tetőszerkezete Zalagyömörőn, a Fő utcán.