• Körözés alatt engedély nélkül vezetett

  A Veszprémi Rendőrkapitányság két szolgálaton kívüli körzeti megbízottja fogott el egy, két bíróság által is körözött férfit Veszprémben - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

 • cikk kép
  Körözöttet fogtak Hajmáskéren

  A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja fogott el október 16-án egy bíróság által körözött férfit Hajmáskéren - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

 • cikk kép
  Mobiltelefont és kerékpárt lopott

  Berhidán csütörtök délelőtt egy családi ház udvaráról kerékpárt tulajdonítottak el.

 • cikk kép
  Ki akarta rabolni a dohányboltot

  Veszprém - Egy nemzeti dohányboltot akart kirabolni az a férfi, aki ellen a napokban fejezte be a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

 • cikk kép
  Elszállították a Herendnél talált II. világháborús robbanótesteket

  Egy II. világháborús robbanószerkezetet találtak pénteken kora délután a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszán, Herend közelében, a 66-os és a 67-es km-szelvény között.

 • cikk kép
  Gyulafirátóton fogták el a körözött betörőt

  Egy június 16-án elkövetett betöréses lopás miatt körözték azt a férfit, akit Hámori György rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott fogott el csütörtök délután Gyulafirátóton.

 • cikk kép
  7 baleset 24 óra alatt

  A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 3 anyagi kárral, 3 könnyű sérüléssel és 1 súlyos sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

 • cikk kép
  Gabona áfájával csaltak

  Zalaegerszeg - Húsz év börtönt is kaphatnak egy másfél milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsított bűnszervezet tagjai.

 • cikk kép
  Rabszolgasorban tartottak két nőt Borsodban

  Kényszermunka és zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ózdi rendőrkapitányság négy csernelyi lakossal szemben, akik két helyi nőt, azok kiszolgáltatott helyzetét kihasználva rabszolgasorban tartottak és kényszermunkára kényszerítettek – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

 • cikk kép
  Tömegkarambol Öskünél

  Veszprém - Négy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután három órakor a 8-as számú főút 32-es kilométerénél a pétfürdői elágazónál, Öskünél, teljes útzár van - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

 • cikk kép
  Hónapokig tartottak fogva Magyarországon egy Bécsből elrabolt férfit

  Személyi szabadság megsértése miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság egy 32 éves balatonalmádi férfi, egy 41 éves budapesti nő és egy 47 éves román férfi ellen, akik a gyanú szerint injekcióval elkábítottak egy férfit Bécsben, Magyarországra hozták, és több mint egy hónapig fogva tartották - közölte csütörtökön a rendőrség.

 • cikk kép
  Falfirkálás miatt nyomoztak két 17 éves fiú ellen

  Rongálás vétsége miatt elrendelt nyomozást zárt le a napokban a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Magazinok