Reklám

2014.09.29. 13:50

Segítse győzni a megyénket (x)

Elkezdődött a KKVHÁZ megyék versenye, amelynek célja, hogy közösségteremtő módon ráirányítsák a figyelmet a vállalkozói kedv és a vállalkozóvá válás fontosságára.

Tremmer Tamás

A kis-, és középvállalkozói szektor legnagyobb problémája még mindig a kompetenciák és az ismeretek hiánya. Ennek érdekében indították útjára KKVHÁZ megyék versenyét. A szervezők célja, a szektor számtalan irányból érkező támogatásának az összehangolása a társadalmi felelősségvállalás jegyében. A versenybe megyénk kisvállalkozói is bekapcsolódhatnak a http://www.kkvhaz.hu menüpont alatt. Veszprém megye csapatkapitánya Hédl Sándor, a Bakony Elektronika Kft. ügyvezető igazgatója.

Minden megye továbbjuthat, amely szakmailag jó színvonalú válaszokat küld be és egy hét alatt a megye lakosságának az egy ezreléke számú szavazatot gyűjt be.

A döntő december 1-jén lesz Budapesten, ahol már élőszóban mérik össze a tudásukat a csapatok. Veszprém megyére tehát itt szavazhat: http://www.kkvhaz.hu/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!