Reklám

2014.10.06. 08:34

Megnyitotta veszprémi irodáját a UCMS Group Hungary (x)

Májusban megnyílt a UCMS Group Hungary második magyarországi irodája Veszprémben, amely egyúttal a UCMS Group tizenkettedik irodája Európában.

A veszprémi iroda mind bérszámfejtési, HR adminisztrációs és könyvelési szolgáltatásaink adminisztratív területén támogatja a UCMS Group 100 fős budapesti irodáját.

„A veszprémi nyitás célja egy hatékony munkamegosztás kialakítása a két iroda között, mely nagy mértékben hozzájárul a regionális ügyfelek kiszolgálásához a folyamat alapú adatfeldolgozást illetően„ – mondta el Kakuk Béla, a UCMS Group Hungary ügyvezetője.

A veszprémi UCMS kollégák szervezetileg teljes mértékben beolvadnak a budapesti struktúrába, tehát Ócsai Anita, Head of Accounting és Gudman Judit, Head of Payroll irányításával dolgoznak a csapatok. Ez a fajta felépítés nemrég került kialakításra a cégen belül, és szintén a folyamat alapú szolgáltatások üzleti modelljét támasztja alá.

A budapestihez hasonlóan a veszprémi csapatunkat is folyamatosan bővítjük, HR osztályunk keresi a könyvelőket és bérszámfejtőket. Célunk, hogy munkahelyeket teremtsünk a régióban és egy olyan erős csapatot hozzunk létre, amely hatékonyan tudja támogatni a budapesti operációt. Veszprémben is nagy hangsúlyt helyezünk a jövő generációjának támogatására, éppen ezért, ahogy a Budapesti Gazdasági Főiskolával, úgy már a Pannon Egyetemmel is egyre szorosabb az együttműködésünk.

UCMS Group Hungary

Veszprém

UCMS Group Hungary

8200 Veszprém, Ádám Iván utca 2.

Telefon

+36 (20) 77 55 888

www.ucmsgroup.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!